Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bábok

 

Akagahara Báb Ninja Szakasz
A vizsga helyszínnél (Akagahara) találhatóak ezek a fura bábok, ők védik a piros színű négylevelű lóherét. Furcsa ezeknek a báboknak a mozgása, főleg, hogy egy bábmester sincs a környéken, aki irányítani tudná őket.

 

Mokujin
A Ryuudouin klán használja ezeket a bábokat a Ninpou: Mokujin Soujutsu technikával. Ez a fadarabokból készült gyakorló osztag a saját fejük után megy. Mivel eléggé lököttek könnyedén le lehet őket győzni egyetlen suhintással is. A Mokujin Soujutsu technikával egyszerre több száz bábot is lehet irányítani, így már egész ütőképes sereg lesz belőlük.

Karasu
Eredetileg Sasori találmánya ez a báb és Kankurou első számú fegyvere, egészen addig, amíg nem lett tapasztaltabb, akkor már Kuroarit és Sanshouout együtt tudta használni. Multifunkciós támadóeszköz, mindenhol éles és mérgezett pengék és ne feledkezzünk meg a gáz és kunaivető. 
.

 

Kuroari
Kankurou második bábja volt. Eredetileg arra építették, hogy elkapja az ellenfelet. Ez a báb és Karasu jó párost alkotnak. Utóbbi beletaszítja eme báb hasába az ellent, ami azonnal összezáródik. Azután Karasu szétválik, a mérgezett pengék belehasítanak azokba a lyukakba, amik a Kuroari hasán alapból vannak. Garantált halál. 

Sanshuo védelme
Neve jelentése: Szalamandra
Szinte áttörhetetlen pajzs. Kankurou harmadik bábja, hasonlít egy gyíkra.

Chijo bábjai:


Jikki Chikamatsu no Shuu

Ezeket a bábokat az első Kugutsu no Jutsu használó Chikamatsu Monzaemon készítette. Eme bábok Chiyo keze alatt léptek tovább. A bábokat specialitásként használta, mint a „Fehér Titkos technika”. Tekercsekből lehet őket megidézni, mindegyik ujjra jut egy darab. Hiruko
Hiruko, Sasorinak az arzenáljában van már több éve, sokszor módosított rajta. Még több pajzs, kevesebb gyenge pont, ez a lényege ennek a bábnak. Hátul egy böszme nagy farok gondoskodik a vérontásról, bárkit meg tud ölni egyetlen karcolással is, hála mérgének.

 


Sandaime Kazakage

A legendás bábmester Sasori ölte meg és a Hitokugutsu technika segítségével bábot csinált belőle. A kedvenc és legerősebb bábja.
Neve jelentése: Harmadik Szél Árnyék 

 

Sasori apja és anyja
A fiatal Sasori alakította át szüleit bábbá a kényelem kedvéért. Mindkettőjüket Chiyo turbózta fel új képességekkel és fegyverekkel.

 

Sasori teste
Sasori, a Hitokugutsut használja, hogy átalakítsa az öntudatát egy ládába. Ezt aztán kisebb méretben magában tárolja. Ennek köszönhetően új és erős technikákat tud használni, például a könyökén lévő pengéket vagy a lángszórót. A szíve helyén van egy kis kupak, abból tud chakrát meríteni, és innét tudja valahogyan irányítani a száztagú bábcsapatot